Dinkelberg Dinkelberg

Heb je even...
voor de 'Dag van het Succes'?

Hoe vaak sta je stil bij wat je wilt bereiken met je onderneming? En misschien nog wel belangrijker, heb je helder op je netvlies hóé je dat wilt doen? Een plan is een droom met een deadline.

We leven in een tijdperk waarin er veel informatie op ons afkomt, we meer (tijds)druk ervaren en ons vaak laten leiden door de waan van de dag. Het valt niet altijd mee om dan ook nog de tijd te nemen om dromen om te zetten in planmatige doelen. Spreker Reinwout Schram, schrijver van het managementboek ‘Heb je even?’, gaat hier nader op in tijdens de ‘Dag van het Succes’. Hij geeft op toegankelijke wijze praktische handvatten om de weg naar ondernemerssucces in te zetten of te vervolgen.     

De ‘Dag van het Succes’ is een jaarlijks netwerkevent voor ondernemers. Wij ontvangen je graag op donderdag 16 november a.s. tussen 16.00 en 16.15 uur bij Best Golf, Golflaan 1 in Best. Om 16.30 uur start het programma. We sluiten af met een aangeklede netwerkborrel. 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een e-mail sturen naar janneke.vandeschoot@dinkelberg-kuipers.nl o.v.v. je bedrijfsnaam, naam van degene(n) die naar de ‘Dag van het Succes’ komt/komen en je telefoonnummer. Je aanmelding is definitief als je van ons een bevestiging hebt ontvangen.  

Nieuws
Verrekening van verliezen
Verliezen in de vennootschapsbelasting kunnen verrekend
KIA en investeringen binnen en buiten maatschapsverband
De kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) is een regeling
Aanpassing arbeidsvoorwaarden via reglement
In een arbeidsovereenkomst was een bepaling opgenomen waarin
Ekkersrijt 4609, 5692 DR Son en Breugel Tel 0499 - 462030 info@dinkelberg-kuipers.nl    BTW nummer 8081.86.784.B01    KvK 17274233