Dinkelberg Dinkelberg
succes verhaal

Jan Basten, directeur Basten Woninginrichting in Son
Alles wat ik als MKB ondernemer in een adviseur zoek 

Zo'n 80 jaar geleden is de basis gelegd voor wat nu Basten Woninginrichting in Son en Breugel is. In die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in Son en Breugel. Jan Basten is inmiddels al weer jaren het gezicht van deze eigentijdse interieuradviseur op het gebied van woninginrichting en -aankleding.
Het bedrijf is voortgekomen uit de kledingreparatie die een tante van Jan Basten voor inwoners van het dorp uitvoerde. Dat liep zo goed dat daar al vrij snel de verkoop van textiel bijkwam en ook Piet Basten, de vader van Jan, insprong. Hij kan gezien worden als de grondlegger van Basten Woninginrichting, aangezien hij destijds een opleiding woninginrichting volgde. Ook Jan is eigenlijk als vanzelf in de zaak gegroeid. "Natuurlijk is er in de loop der jaren veel veranderd, maar de basis van het bedrijf is door mijn vader gelegd", vertelt Jan Basten. "We zijn nu een servicegedreven interieurspecialist dat bestaat uit een ervaren team van adviseurs. Van complete inrichting tot advies over de juiste vloerkeuze, raambekleding of bijvoorbeeld zonwering. Steeds gaat het erom de juiste sfeer en beleving te creëren die past bij onze klanten. Vaak een heel persoonlijke aangelegenheid, die vraagt om een juiste vertaling van wensen en eisen. 

Lees verder >>
Ekkersrijt 4609, 5692 DR Son en Breugel Tel 0499 - 462030 info@dinkelberg-kuipers.nl    BTW nummer 8081.86.784.B01    KvK 17274233