Dinkelberg Dinkelberg
succes verhaal

Dinkelberg & Kuipers is gevestigd op Strijp-S. Een niet alledaagse combinatie wellicht, als accountants- en adviesbureau gevestigd zijn op een locatie die bekend staat als creatieve broedplaats. Toch is het een weloverwogen en bewuste keuze geweest om in het Videolab aan de Torenallee neer te strijken. Allereerst vanwege het belang dat wij hechten aan het contact met ondernemers. Laagdrempelig is een van onze kernwaarden en dat creëer je onder andere door het leggen van contact met (potentiele) relaties zo gemakkelijk mogelijk te maken en in dit geval fysiek dichtbij de ondernemers te zitten.

Daarnaast is het niet gezegd dat je als accountantskantoor niet creatief kan zijn. Ook wij willen ons blijven ontwikkelen en onderscheiden in de markt en worden daarin gevoed door een inspirerende omgeving. Mede dankzij gesprekken met ondernemers op Strijp-S en de daar plaatsvindende netwerkbijeenkomsten is ons nieuwe concept Easy4U Finance tot stand gekomen.

Lees verder >>
Ekkersrijt 4609, 5692 DR Son en Breugel Tel 0499 - 462030 info@dinkelberg-kuipers.nl    BTW nummer 8081.86.784.B01    KvK 17274233