Dinkelberg Dinkelberg

Commercie en strategie

Dinkelberg en Kuipers biedt ondernemers, naast werkzaamheden op het gebied van accountancy en fiscaliteiten, ook ondersteuning op het vlak van commercie en strategie. Hiermee coachen we ondernemers bij de vraag: ‘Hoe kunnen we samen geld verdienen?’. Diverse strategische en commerciële tools worden ingezet om uw onderneming zo te positioneren en profileren dat de gewenste doelgroep bereikt wordt. Denk daarbij aan het opstellen van een verkoopplan, advies en ondersteuning bij marketing en sales of het (her)positioneren van de organisatie. Zaken waar je als ondernemer niet iedere dag bij stilstaat, maar die wel bepalend kunnen zijn voor het succes van uw bedrijf.

Ondersteuning bij social media
Een van de in te zetten tools is profilering op het gebied van social media. Dit medium is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en kan een belangrijke rol spelen bij het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Voor veel ondernemers blijkt het echter lastig om een begin te maken met social media en actueel en accuraat actief te zijn op de verschillende platformen. Dinkelberg & Kuipers kan u hierin ondersteunen. Denk hierbij aan het opzetten van een strategisch social mediaplan, het inrichten van de gewenste platforms en het plaatsen van en reageren op berichten. Dat alles met als doel ook online de strijd om aandacht te winnen en uw organisatie verder op de kaart te zetten.

Nieuws
Verrekening van verliezen
Verliezen in de vennootschapsbelasting kunnen verrekend
KIA en investeringen binnen en buiten maatschapsverband
De kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) is een regeling
Aanpassing arbeidsvoorwaarden via reglement
In een arbeidsovereenkomst was een bepaling opgenomen waarin
Ekkersrijt 4609, 5692 DR Son en Breugel Tel 0499 - 462030 info@dinkelberg-kuipers.nl    BTW nummer 8081.86.784.B01    KvK 17274233