Dinkelberg Dinkelberg
succes verhaal

Als MKB-ondernemer heeft u te maken met personeel en alles wat daarbij komt kijken. Ook de salarisadministratie maakt hier onderdeel van uit. Aan u de keuze om deze uit te besteden of in eigen huis onder te brengen bij een salarisadministrateur of P&O-medewerker. Indien uw voorkeur uitgaat naar de eerste optie, weet dan dat u dit kunt onderbrengen bij Dinkelberg & Kuipers.

Aan het uitbesteden van uw salarisadministratie zijn namelijk een aantal voordelen verbonden. Allereerst is de continuïteit gewaarborgd doordat uw salarisadministratie bij ons wordt opgepakt door een team van specialisten. U bent dus niet afhankelijk van eventuele afwezigheid door ziekte of vakantie van één personeelslid.

En ook al zitten wij niet fysiek bij u op kantoor, toch ervaart u met ons team wel degelijk het persoonlijke en directe contact over uw salarisadministratie. Afhankelijk van de branche waarin uw onderneming actief is, informeren we u bijvoorbeeld over wijzigingen in cao’s. Maar wij adviseren u ook op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringswetten, subsidies, etc. Ons team kent uw onderneming en denkt proactief mee over de best passende dienstverlening. Ook kunt u ons bij vragen altijd bellen.

Lees verder >>
Ekkersrijt 4609, 5692 DR Son en Breugel Tel 0499 - 462030 info@dinkelberg-kuipers.nl    BTW nummer 8081.86.784.B01    KvK 17274233