Dinkelberg Dinkelberg

Dinkelberg en Kuipers biedt digitaal totaalpakket met Easy4U Finance

Digitalisering is aan de orde van de dag. Als innovatief en eigentijds accountants- en advieskantoor wil Dinkelberg & Kuipers gebruikmaken van de voordelen die dit biedt. Daarom bieden wij ondernemers het gemak van digitale verwerking en archivering van de financiële administratie. 

Efficiency verhogen
Easy4U Finance legt koppelingen met diverse boekhoudprogramma’s waardoor alle administratieve activiteiten op elkaar aansluiten. Dat verhoogt de efficiency en bespaart u op termijn tijd en dus geld. Bovendien heeft u alleen een internetverbinding nodig om in te loggen om altijd en overal toegang te hebben tot uw administratie.

De drie programma’s waarmee Dinkelberg & Kuipers werkt, volgen in chronologische volgorde het proces van (digitaal) aanleveren van facturen, het inboeken hiervan en rapportage van uw financiële situatie.  

Archieffunctie
Naast het profijt van alle documenten digitaal op één centrale plaats en geen papieren rompslomp meer, biedt het totaalpakket ook een archieffunctie voor het opslaan en bewaren van permanente stukken. Denk aan kopieën van legitimatiebewijzen, uittreksels van de Kamer van Koophandel, personeelsdossiers, etc.

App
Om bijvoorbeeld tank- en dinerbonnetjes direct aan uw administratie toe te voegen is er een app ontwikkeld voor uw smartphone of tablet. Deze app vervangt in feite de scanner en maakt het mogelijk om door een foto te maken van de bonnetjes, deze direct in een online programma te uploaden.

Benieuwd naar de voordelen die digitale verwerking van de financiële administratie met Easy4U Finance u te bieden heeft? Neem contact met ons op.

Terug
Ekkersrijt 4609, 5692 DR Son en Breugel Tel 0499 - 462030 info@dinkelberg-kuipers.nl    BTW nummer 8081.86.784.B01    KvK 17274233