Dinkelberg Dinkelberg

Nieuws over salarisadministratie

Onlangs heeft Dinkelberg & Kuipers de salarisadministratie meer in eigen beheer genomen. Hiermee willen wij de betrokkenheid bij onze relaties vergroten. Dit betekent dat u met mutaties en/of vragen over lonen en personeel rechtstreeks bij ons terecht kunt. Wij bieden tevens aanvullende dienstverlening op het gebied van salarisadministratie. Denk hierbij aan advisering op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringswetten, subsidies, etc.

Door de salarisadministratie in het grote geheel met uw accountancywerkzaamheden te betrekken, worden onze adviezen completer. Tevens kunnen eventuele verbeteringen danwel wijzigingen direct doorgevoerd worden door onze collega’s van de loonadministratie. Zij kennen u en uw onderneming en denken proactief mee over de best passende dienstverlening, óók als u besluit alleen de salarisadministratie bij ons onder te brengen.

Daarnaast is het voor zowel bestaande als nieuwe relaties mogelijk om gebruik te maken van het werkgeversportaal. Via een eigen portaal en app kunnen werkgevers salarismutaties doorgeven en werknemersgegevens ophalen. Wij demonstreren u graag de mogelijkheden!

Terug
Ekkersrijt 4609, 5692 DR Son en Breugel Tel 0499 - 462030 info@dinkelberg-kuipers.nl    BTW nummer 8081.86.784.B01    KvK 17274233